
Diner
PIZZA BELEGT-groot Ø30cm
AUTHENTIEKE NAPOLITAANSE PIZZA zoals het hoort: gemaakt van bio ingrediënten, meel uit gewassen uit het verleden en hebben een fermentatie ondergaan. Dit proef je.
MARGHERITA
Tomatenbasis, mozzarella ”Fior di Latte", basilicum, parmezaan en extra vierge olijfolie.
€ 12

MARINARA
Tomatenbasis, knoflook, oregano en extra vierge olijfolie.
€ 10

QUATTRO STAGIONI
Tomatenbasis, mozzarella ”Fior di Latte" beenham, salami Ventricina piccante (licht pikant), artisjokharten, champignons, olijven.
€ 17
QUATTRO FORMAGGI
Witte basis van pecorino romano, mozzarella ”Fior di Latte", gorgonzola en scamorza.
€ 16

STROMBOLI
Tomatenbasis, mozzarella ”Fior di Latte", aubergine, courgette, basilicum, parmezaan en extra vierge olijfolie.
€ 16
DIAVOLA
Tomatenbasis, salami ventricina piccante (licht pikant), mozzarella ”Fior di Latte", parmezaan, gedroogde tomaten, pittige extra vierge olijfolie.
€ 17

COTTO (ham)
Tomatenbasis, gekookte ham, mozzarella ”Fior di Latte", parmezaan en extra vierge olijfolie.
€ 16

RAGU ALLA BOLOGNESE
Ragu alla Bolognese, Mozzarella ”Fior di Latte", parmezaan, gedroogde tomaten, basilicum
€ 16

FUNGHI
Tomatenbasis, mozzarella ”Fior di Latte", champignons, bladpeterselie, parmezaan
€ 16

PROSCIUTTO DI PARMA
Tomatenbasis, mozzarella ”Fior di Latte" parmaham, basilicum, rucola, snoeptomaten, parmezaan schilfers, olijfolie.
€ 18

PESTO en SNOEPTOMATEN
Tomatenbasis, mozzarella ”Fior di Latte", snoeptomaten, pesto, basilicum, parmezaan.
€ 16

ROMANA
Tomatenbasis, Italiaanse Ansjovisfilets, knoflook, tomaatjes uit Campania, basilicum.
€ 16

PIZZABODEMS
PIZZABODEM-groot Ø30cm (3 stuks)
Onze pizzabodems worden op steen gebakken en zijn vervaardigd uit 100% onveranderde gewassen (oergranen). Ze hebben een fermentatieproces ondergaan dat resulteert in zuurdesem. Dit maakt ze zeer licht verteerbaar, luchtig en vol van smaak.
€ 18

PIZZABODEM-klein Ø20cm (3 stuks)
Onze pizzabodems worden op steen gebakken en zijn vervaardigd uit 100% onveranderde gewassen (oergranen). Ze hebben een fermentatieproces ondergaan dat resulteert in zuurdesem. Dit maakt ze zeer licht verteerbaar, luchtig en vol van smaak.
€ 12

PIZZABODEM-ovaal 30x18cm (2 stuks)
Onze pizzabodems worden op steen gebakken en zijn vervaardigd uit 100% onveranderde gewassen (oergranen). Ze hebben een fermentatieproces ondergaan dat resulteert in zuurdesem. Dit maakt ze zeer licht verteerbaar, luchtig en vol van smaak.
€ 12

PIZZABODEM-ovaal 30x40cm (2 stuks)
Onze pizzabodems worden op steen gebakken en zijn vervaardigd uit 100% onveranderde gewassen (oergranen). Ze hebben een fermentatieproces ondergaan dat resulteert in zuurdesem. Dit maakt ze zeer licht verteerbaar, luchtig en vol van smaak.
€ 16

TOPPINGS
ARTISJOKKEN uit Pagani
Artisjokken- 250gr. Artisjokken uit Pagani
€ 6

Kalamáta olijven
Kalamáta olijven 80gr.
€ 4

Mozzarella ”Fior di Latte" Campania 500gr
Voorgesneden in julienne
€ 6

Tomatensaus 500gr.
Zelf gemaakte tomaten saus (eigen recept)
€ 6
